Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi kempot – Cidro

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi kempot Cidro Chord

[Intro] F# B C# F# G#m D#m C#m
        F# B C# F# Bm F# Bm C#m
        Bm F# C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

[Intro] B C# F#

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

[interlude] D#m A#m B C# F#
            B C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#   G#m  C#  F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

G#m       C#            F#
Ora ngiro saiki koe cidro

Didi kempot – Cidro by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Ojo Lungo (Sewu Loro) Chord

(Intro) G Bm C D

G
 Durung lego
  Em
roso jroning dodo
C
 Durung mari
       D
rasane kangenku

G
 Lagi pethuk
    Em
sak kedepan moto
C
 Isih durung
         D
biso kanggo tombo..

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                   G   C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                G       C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D        G    D G
gowo sisan atiku..
C     G
Yen lungo..
     D          G
gowo sisan.. atiku..