Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Cucak Rowo

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Cucak Rowo Chord

[Intro] A D A E A D E A

    A
Kucoba coba melempar manggis
                              E
Manggis kulempar mangga kudapat
       A               D
Kucoba coba melamar gadis
        A      E         A
Gadis kulamar janda kudapat

    A
Jamane jamane jaman edan
                   E
Wong tuo rabi perawan
      A                    D
Perawane yen bengi nangis wae
        A    E        A
Amargo wedi karo manuke

       A
Iki piye iki piye iki piye
                   E
Wong tuo rabi perawan
      A                     D
Perawane yen bengi nangis wae
        A    E        A
Amargo wedi karo manuke

[Reff]
     A
Manuke manuke cucak rowo
                      E
Cucak rowo dowo buntute
      A               D
Buntute sing akeh wulune
        A             E        A
Yen digoyang ser-ser aduh penake

[Intro] A D A E A D E A

    A
Kucoba coba melempar manggis
                              E
Manggis kulempar mangga kudapat
       A               D
Kucoba coba melamar gadis
        A      E         A
Gadis kulamar janda kudapat

    A
Jamane jamane jaman edian
                   E
Wong tuo rabi perawan
      A                    D
Perawane yen bengi nangis wae
        A    E        A
Amargo wedi karo manuke

[Reff]
     A
Manuke manuke cucak rowo
                      E
Cucak rowo dowo buntute
      A               D
Buntute sing akeh wulune
        A             E        A
Yen digoyang ser-ser aduh penake

       A
Iki piye iki piye iki piye
                   E
Wong tuo rabi perawan
      A                     D
Perawane yen bengi nangis wae
        A    E        A
Amargo wedi karo manuke

Didi Kempot – Cucak Rowo by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi kempot Cidro Chord

[Intro] F# B C# F# G#m D#m C#m
        F# B C# F# Bm F# Bm C#m
        Bm F# C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

[Intro] B C# F#

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

[interlude] D#m A#m B C# F#
            B C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#   G#m  C#  F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

G#m       C#            F#
Ora ngiro saiki koe cidro