Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Kere Munggah Bale

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Kere Munggah Bale Chord

[Intro] Gm A# (3x) Gm
        D# Dm D# A#
        F

A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
       D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
       D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude] Gm Dm D# A#
            Cm Gm D# F Gm
            Gm A# Gm 
            D# Dm D# F A# F

A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
      D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji

A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
      D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

Didi Kempot – Kere Munggah Bale by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Penyiar Radio Chord

(Intro) C Dm G C G
        C Dm G C G

     C                   Dm
Suaramu pancen penak dirungoke
       G                   C        G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C      G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Interlude) C  Em  Am  Gm C F
            G Em Am Dm G C G

     C                      Dm
Suaramu.. pancen penak, dirungoke
       G                   C         G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C       G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Outro) C Dm G C  C