Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Kuncung

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Kuncung Chord

[Intro] Dm  G C
        Dm  G
        Am G F E Am

       Am
cilikanku rambutku dicukur kuncung (cung)
     Am                Dm
katokku soko karung gandum
      Dm
klambiku warisanne mbah kakung
       E                      Am   E
sarapanku sambel korek sego jagung

          Am
kosokan watu ning kali
                 Am
nyemplung ning kedung (byur)
         Am
jaman ndisik
              Dm
durung usum sabun (pabrike rung dibangun)
     Dm
andukku mung cukup anduk sarung
       E                       Am   E
dolananku montor cilik soko lempung

 Am
(bis holobis kuntul baris)
Am
rekasane sak iki wis
 Am
(bis holobis kuntul baris)
Am
ke kere gek mbok ndang uwis

[Intro] Dm Am Dm E...

[Chorus]
            Dm
tanggal limolas padang njingglang
         Am
bulanne bunder (ser)
        Dm                         Am
aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter
(sik ngudang mboke)
            Dm
tanggal limolas padang njingglang
         Am
bulanne bunder (seser)
             Dm        E            Am  E
bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

   Am
(hono coroko, doto sowolo)
 Am
iki cerito jaman semono
   Am
(podo joyonyo mogo botongo)
 Am
iki cerito soko wong tuwo

[Intro] Am... Dm... E.. Am E

          Am
kosokan watu ning kali
                 Am
nyemplung ning kedung (byur)
         Am
jaman ndisik
              Dm
durung usum sabun (pabrike rung dibangun)
     Dm
andukku mung cukup anduk sarung
       E                       Am   E
dolananku montor cilik soko lempung

 Am
(bis holobis kuntul baris)
Am
rekasane sak iki wis
 Am
(bis holobis kuntul baris)
Am
ke kere gek mbok ndang uwis

[Intro] Dm Am Dm E...

[Chorus]
            Dm
tanggal limolas padang njingglang
         Am
bulanne bunder (ser)
        Dm                         Am
aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter
(sik ngudang mboke)
            Dm
tanggal limolas padang njingglang
         Am
bulanne bunder (seser)
             Dm        E            Am  E
bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

   Am
(hono coroko, doto sowolo)
 Am
iki cerito jaman semono
   Am
(podo joyonyo mogo botongo)
 Am
iki cerito soko wong tuwo

[Ending]
   Am
(hono coroko, doto sowolo)
 Am
iki cerito jaman semono
   Am
(podo joyonyo mogo botongo)
 Am
iki cerito soko wong tuwo

Didi Kempot – Kuncung by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Kere Munggah Bale Chord

[Intro] Gm A# (3x) Gm
        D# Dm D# A#
        F

A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
       D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
       D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude] Gm Dm D# A#
            Cm Gm D# F Gm
            Gm A# Gm 
            D# Dm D# F A# F

A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
      D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji

A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
      D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere