Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Layang Kangen

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Layang Kangen Chord

[Intro] C Dm F C G
        Em A Dm G

[Verse 1]
      C         F          C
Layangmu tak tompo wingi kui
          Am               Em
Wis tak woco opo karepe atimu
     F      G     Em        Am
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
      F         Dm         G
Ra kroso netes eluh ning pipiku

[Intro] F G

[Verse 2]
    C            F        C
Umpomo tanganku dadi suwiwi
     Am                  Em
Iki ugo aku mesti enggal bali
      F      G     Em          Am
Ning kepiye maneh mergo kahananku
    F       G      C
Cah ayu entenono tekaku

[Intro] Am G F Em
        Am G F G C

[Reff]
       C                  F
Ra maido sopo wonge ora kangen
       Dm                    G   F  G  C
Adoh bojo pengen turu angel merem
       C                F
Ra maido sopo wonge ora trenyuh
       Dm                     G
Ra kepetuk sak wetoro pengen weruh
   F    G     Em     Am
Percoyo aku kuatno atimu
     F      G        C
Cah ayu entenono tekaku

[Verse 2]
    C            F        C
Umpomo tanganku dadi suwiwi
     Am                  Em
Iki ugo aku mesti enggal bali
      F      G     Em          Am
Ning kepiye maneh mergo kahananku
    F       G      C
Cah ayu entenono tekaku

[Intro] Am G F Em
        Am G F G C

[Reff]
       C                  F
Ra maido sopo wonge ora kangen
       Dm                    G   F  G  C
Adoh bojo pengen turu angel merem
       C                F
Ra maido sopo wonge ora trenyuh
       Dm                     G
Ra kepetuk sak wetoro pengen weruh
   F    G     Em     Am
Percoyo aku kuatno atimu
     F      G        C
Cah ayu entenono tekaku

Didi Kempot – Layang Kangen by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Suket Teki Chord

[Intro] C D G D..

             G
aku tak sing ngalah
      G              D
trimo mundur timbang loro ati
        Am              D
tak uyako wong kowe wis lali
          G    D
ora bakal bali..

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G   D
malah suket teki..

[Interlude] G D Am D G D

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

[Outro] C D G G

Chord originalnya dari "G"
Kalau ingin seperti nada aslinya pakai capo di fret 7