Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Ojo Lungo (Sewu Loro)

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Ojo Lungo (Sewu Loro) Chord

(Intro) G Bm C D

G
 Durung lego
  Em
roso jroning dodo
C
 Durung mari
       D
rasane kangenku

G
 Lagi pethuk
    Em
sak kedepan moto
C
 Isih durung
         D
biso kanggo tombo..

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                   G   C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D     (G)
gowo sisan atiku..

(Intro) G Am Bm C G  G-G

(Chorus)
Bm
 Ra biso..
 C
aku ora biso..
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em
 Bola bali
        Am
wis tak lale'ke..
D                G       C-D-G
 Malah tansah eling wae..

        G-G
Sak umpomo..
  Em
kowe mangerteni
C
 Sewu loro
        D
klumpuk dadi siji..

G
 Pirang taun
     Em
nggonku nutup ati
C
 Mung tekamu
        D
sing tansah tak anti

Em     C     D
Ojo.. ojo.. ojo lungo
    G         Em
ninggal aku meneh
C     G
Yen lungo..
     D        G    D G
gowo sisan atiku..
C     G
Yen lungo..
     D          G
gowo sisan.. atiku..

Didi Kempot – Ojo Lungo (Sewu Loro) by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Dalan Anyar Chord

[Intro] C Em F G
        Am Em F G

        C               Em
Kembang tebu seng kabur kanginan
      F           G
Saksi bisu sing dadi kenangan
     C               Em
Prasetyamu kuwi mung kiasan
      F  D         G
Tresnamu saiki wis ilang?

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G      C
 Kertonegoro.. Ngawi

[Intro] C Em F G C
        Am Em F G C

        C                Em
Kembang tebu sing ning sawah ndeso
    F                       G
Ora garing senajan mongso ketigo
       C            Em
Tansah eling jamane semono
       F
Ning kulon terminal
D7      G
 Kertonegoro..

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F           D       G  
Ning kulon terminal Kertonegoro..

       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G         C
 Kertonegoro.. Ngawi..

      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
    F               G
Wacanen esuk awan wengi lan sore
      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
       F
Ning kulon terminal
       G      Am
Kertonegoro.. Ngawi..