Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Prau Layar

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Prau Layar Chord

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Outro] C#  D G
        C#

Didi Kempot – Prau Layar by lirikdankunci

Previous post:

Next post: