Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Prau Layar

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Prau Layar Chord

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Outro] C#  D G
        C#

Didi Kempot – Prau Layar by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Penyiar Radio Chord

(Intro) C Dm G C G
        C Dm G C G

     C                   Dm
Suaramu pancen penak dirungoke
       G                   C        G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C      G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Interlude) C  Em  Am  Gm C F
            G Em Am Dm G C G

     C                      Dm
Suaramu.. pancen penak, dirungoke
       G                   C         G
Gawe seneng uwong sing podo mirengke
     C               Dm
Suaramu ora biso dilalekke
  G                     C       G
Senajan aku mung krungu suarane

(Chorus)
        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C     G
Suaramu ora biso.. dilaleake..

        C                 Dm
Penyiar radio aku matur nuwun karo kowe
   G                   C       G
Suaramu kuwi pancen nyenengake..
        C                Dm
Penyiar radio aku sabendino ngrungoake
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..
   F        G          C
Suaramu ora biso.. dilaleake..

(Outro) C Dm G C  C