Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Sri Minggat

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Sri Minggat Chord

[Intro] E  C#m G#m
        F#m B E
        B

E    C#m        E
Sri, kapan kowe bali
E                      B
Kowe lungo ora pamit aku
    E                A           E
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
        B                   E  B
Nganti saiki kowe durung bali

E    C#m      E
Sri, opo kowe lali..
E                     B           
Janjine.. sehidup semati
      E           A          E
Aku ora nyono, kowe arep lungo
        B            E
Loro atiku, atiku loro

[Intro] F#m B E

[Reff]
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
       A           B             E
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
         A      B                  E
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

C#m                  E
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

[Intro] E  C#m G#m
        F#m B E
        B

E    C#m        E
Sri, kapan kowe bali
E                      B
Kowe lungo ora pamit aku
    E                A           E
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
        B                   E  B
Nganti saiki kowe durung bali

E    C#m      E
Sri, opo kowe lali..
E                     B           
Janjine.. sehidup semati
      E           A          E
Aku ora nyono. kowe arep lungo
        B            E
Loro atiku, atiku loro

Int: F#m B E

[Reff]
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
       A           B             E
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
         A      B                  E
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

C#m                  E
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

[Outro] B E

Didi Kempot – Sri Minggat by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji Chord

[Intro] G Bm C G
        Am Em Am D G
        D

G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C             D
 senajan mung sedelok
 G          Em
ora dadi ngopo
   Am                 D
penting biso ngademke ati ouwoo..

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Interlude] G   Em
            Am D G (2x)
            D

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Coda]
G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku