Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Stasiun Balapan

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Stasiun Balapan Chord

[Intro] Bm Em A D G Em F# Bm (2x)
        G F# G F#

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

         Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan
             Em
Kowe ninggal aku
     F#                   Bm
Ra kroso netes eluh ning pipiku

A               D
Da... dada sayang...
A                 Bm   F#
Da... s'lamat jalan...

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

         Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan

[Intro] A Bm A Bm F# Bm F# Bm
        Em F# Em F# Em F# G Bm

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

[Coda]
     Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan

Didi Kempot – Stasiun Balapan by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi kempot Cidro Chord

[Intro] F# B C# F# G#m D#m C#m
        F# B C# F# Bm F# Bm C#m
        Bm F# C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

[Intro] B C# F#

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

[interlude] D#m A#m B C# F#
            B C# F# C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F#          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#   G#m  C#  F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F#       A#m   D#m        A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m             A#m
Gek opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B       C#          F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

G#m       C#            F#
Ora ngiro saiki koe cidro