Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Suket Teki

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Suket Teki Chord

[Intro] C D G D..

             G
aku tak sing ngalah
      G              D
trimo mundur timbang loro ati
        Am              D
tak uyako wong kowe wis lali
          G    D
ora bakal bali..

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G   D
malah suket teki..

[Interlude] G D Am D G D

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

[Outro] C D G G

Chord originalnya dari "G"
Kalau ingin seperti nada aslinya pakai capo di fret 7

Didi Kempot – Suket Teki by lirikdankunci