Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Suket Teki

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Suket Teki Chord

[Intro] C D G D..

             G
aku tak sing ngalah
      G              D
trimo mundur timbang loro ati
        Am              D
tak uyako wong kowe wis lali
          G    D
ora bakal bali..

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G   D
malah suket teki..

[Interlude] G D Am D G D

          G
paribasan awak, urip kari balung
           C
lilo tak lakoni
          G               D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          G
ra biso digugu..

[Chorus]
                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

                 C
wong salah ora gelem ngaku salah
  D              G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
  D                    G
kowe selak golek menangmu dewe
           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

           C            D
tak tandur pari jebul tukule
              G
malah suket teki..

[Outro] C D G G

Chord originalnya dari "G"
Kalau ingin seperti nada aslinya pakai capo di fret 7

Didi Kempot – Suket Teki by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Prau Layar Chord

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Outro] C#  D G
        C#