Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji Chord

[Intro] G Bm C G
        Am Em Am D G
        D

G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C             D
 senajan mung sedelok
 G          Em
ora dadi ngopo
   Am                 D
penting biso ngademke ati ouwoo..

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Interlude] G   Em
            Am D G (2x)
            D

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Coda]
G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Stasiun Balapan Chord

[Intro] Bm Em A D G Em F# Bm (2x)
        G F# G F#

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

         Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan
             Em
Kowe ninggal aku
     F#                   Bm
Ra kroso netes eluh ning pipiku

A               D
Da... dada sayang...
A                 Bm   F#
Da... s'lamat jalan...

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

         Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan

[Intro] A Bm A Bm F# Bm F# Bm
        Em F# Em F# Em F# G Bm

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

[Coda]
     Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan