Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
didi kempot
INFO CHORD

Didi Kempot – Dalan Anyar

Artis:

Didi Kempot

Chord Update:
Didi Kempot Dalan Anyar Chord

[Intro] C Em F G
        Am Em F G

        C               Em
Kembang tebu seng kabur kanginan
      F           G
Saksi bisu sing dadi kenangan
     C               Em
Prasetyamu kuwi mung kiasan
      F  D         G
Tresnamu saiki wis ilang?

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G      C
 Kertonegoro.. Ngawi

[Intro] C Em F G C
        Am Em F G C

        C                Em
Kembang tebu sing ning sawah ndeso
    F                       G
Ora garing senajan mongso ketigo
       C            Em
Tansah eling jamane semono
       F
Ning kulon terminal
D7      G
 Kertonegoro..

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F           D       G  
Ning kulon terminal Kertonegoro..

       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G         C
 Kertonegoro.. Ngawi..

      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
    F               G
Wacanen esuk awan wengi lan sore
      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
       F
Ning kulon terminal
       G      Am
Kertonegoro.. Ngawi..

Didi Kempot – Dalan Anyar by lirikdankunci

Previous post:

Next post:

Didi Kempot Sri Minggat Chord

[Intro] E  C#m G#m
        F#m B E
        B

E    C#m        E
Sri, kapan kowe bali
E                      B
Kowe lungo ora pamit aku
    E                A           E
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
        B                   E  B
Nganti saiki kowe durung bali

E    C#m      E
Sri, opo kowe lali..
E                     B           
Janjine.. sehidup semati
      E           A          E
Aku ora nyono, kowe arep lungo
        B            E
Loro atiku, atiku loro

[Intro] F#m B E

[Reff]
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
       A           B             E
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
         A      B                  E
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

C#m                  E
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

[Intro] E  C#m G#m
        F#m B E
        B

E    C#m        E
Sri, kapan kowe bali
E                      B
Kowe lungo ora pamit aku
    E                A           E
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
        B                   E  B
Nganti saiki kowe durung bali

E    C#m      E
Sri, opo kowe lali..
E                     B           
Janjine.. sehidup semati
      E           A          E
Aku ora nyono. kowe arep lungo
        B            E
Loro atiku, atiku loro

Int: F#m B E

[Reff]
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
       A           B             E
Aku loro mikir kowe.. ono ning endi
       E            C#m       E
Ndang balio.. Sri... Ndang balio..
         A      B                  E
Tego temen kowe minggat.. ninggal aku

C#m                  E
   Yen pancene Sri.. kowe eling aku
        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

        B                          E  B
Ndang balio, aku kangen setengah mati

[Outro] B E