Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nada Kentjana
INFO CHORD

Nada Kentjana – Euis

Artis:

Nada Kentjana

Chord Update:
Nada Kentjana Euis Chord

(Intro) C

                       G
Euis yeuh dangukeun geura
                        G
(pihatur naon anu di seuja)
                   G
urang sareng kakawihan
                      C
(kawih pangdugi ning ati)

  C         G
Euis ke antosan heula
               C
(aeh aeh saha eta?)
  C            F
Abdi nu pendak kamari
       G         C
(idih idih paribasa)

  C            G
Euis teuing ku lucuna
                      C
(euleuh euleuh saur saha?)
  C           F
Estu nu matak kayungyun
        G           C
(ah pamegeut mah biasa)
          C
aduh euis, aduh euis, aduh aduh..

 C   G   F           Fm
Ibu apa ieu geura (euis...)
            C
sok aya jajaka (aduh euis)
               G
nungangken tresna (aduh euis)
          C
ku ngararewa (aduh euis) aduh aduh..

 C     G       F         Fm
Aduh kuseu'eur gogoda (euis..)
                 C
nu jangkung jalmina (aduh euis)
               G
nu kandel kumisna (aduh euis)
           C             G
sesah hilapna (aduh euis)

  C         G
Euis ke antosan heula
               C
(aeh aeh saha eta?)
  C            F
Abdi nu pendak kamari
       G         C
(Idih idih paribasa)

  C            G
euis teuing ku lucuna
                      C
(euleuh euleuh saur saha?)
  C           F
Estu nu matak ka yungyun
        G           C
(ah pamegeut mah biasa)
          C
aduh euis, aduh euis, aduh aduh..

 C   G   F           Fm
Ibu apa ieu geura (euis...)
            C
sok aya jajaka (aduh euis)
               G
nungangken tresna (aduh euis)
          C
ku ngararewa (aduh euis) aduh aduh..

 C     G       F         Fm
Aduh kuseu'eur gogoda (euis..)
                 C
nu jangkung jalmina (aduh euis)
               G
nu kandel kumisna (aduh euis)
           C             G
sesah hilapna (aduh euis)
           C             G
sesah hilapna (aduh euis)
           C
sesah hilapna.. (aduh euis)

Nada Kentjana – Euis by lirikdankunci