Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Salah Tompo

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Karisma Salah Tompo Chord

Capo fret 5

(Intro) Am Dm G Am
        Am Dm G Am

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Rapp) 
Am
 Pancen awale aku tresno marang awakmu
F
 ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
G
 opo ra kelingan semono karo janjimu
E
 kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Am
 aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
F
 etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
G
 opo balesane awakmu koyo ngene iki
E                                           Am
 nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Am                               Dm
 Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
                                        G
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
                                 Am
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
                                    Am
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
                                  Dm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
                                     G
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
                                      Am
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
                                      Am
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Am              Dm
 Bingung rasane ati..
G                      Am
 Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
 Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
 Malah sopo sing arep ninggalne

Am              Dm
 Kurang opo aku iki..
G                     Am
 Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
 Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
 Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) Am F G E Am

(Chorus)
      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

      Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
        G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
       Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
      G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Chord Original

(Intro) Dm Gm C Dm Dm Gm C Dm Dm Gm Bingung rasane ati.. C Dm Krungu kabar kowe wes duwe ganti Dm Gm Sing eling tansah biyen karo janjine C Dm Malah sopo sing arep ninggalne Dm Gm Kurang opo aku iki.. C Dm Kabeh penjalukmu wes tak turuti.. Dm Gm Paribasan gayuh bulan tak lakoni C Dm Opo kowe sing ora ngerti.. (Rapp) Dm Pancen awale aku tresno marang awakmu Bb ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku C opo ra kelingan semono karo janjimu A kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu Dm aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati Bb etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti C opo balesane awakmu koyo ngene iki A Dm nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu (Chorus) Dm Gm Ojo salah tompo.. ojo salah terimo C Dm Gampang percoyo omongane wong liyo Dm Gm Ra ono niatan.. aku golek ganti C A Dm Mergo mung kowe.. sing tak tresnani (Rapp) Dm Gm Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo C Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo Dm Ra ono niatan opo maneh golek ganti Dm Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati Gm Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring C ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering Dm pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo Dm tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo Dm Gm Bingung rasane ati.. C Dm Krungu kabar kowe wes duwe ganti Dm Gm Sing eling tansah biyen karo janjine C Dm Malah sopo sing arep ninggalne Dm Gm Kurang opo aku iki.. C Dm Kabeh penjalukmu wes tak turuti.. Dm Gm Paribasan gayuh bulan tak lakoni C Dm Opo kowe sing ora ngerti.. (Interlude) Dm Bb C A Dm (Chorus) Dm Gm Ojo salah tompo.. ojo salah terimo C Dm Gampang percoyo omongane wong liyo Dm Gm Ra ono niatan.. aku golek ganti C A Dm Mergo mung kowe.. sing tak tresnani Dm Gm Ojo salah tompo.. ojo salah terimo C Dm Gampang percoyo omongane wong liyo Dm Gm Ra ono niatan.. aku golek ganti C A Dm Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Nella Kharisma – Salah Tompo by lirikdankunci