Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Aku Kangen Bojomu

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Aku Kangen Bojomu Chord

Capo di fret 4

(Intro) F G C C
        F G C C

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                                 G
 Saktenane atiku pancen kangen bojomu
                    G
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
F
 Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
G                                    
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Am
 Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
G                                    F
 Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
                             G
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
                            C
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                              G
 Apa pancene koe trahe ra iso mikir
                                         F
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
                                            G
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
                                      Am
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

                                G
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
                                        F
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
                                    G
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
                                        C
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F               G
Mung tetepno atiku selawase
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) C

Chord Original

(Intro) A B E E A B E E A Tak jaluk gedhe sepuramu B E Yen aku kangen karo bojomu E A Nadyan gawe remok batinmu B E Nanging lilakno bojomu A B Aku ra nyejo, aku ra nyangka G# C#m Ati iki nandang asmoro C#m B A Mung tetepno atiku B E Selawase aku tresno bojomu C#m B Saktenane atiku pancen kangen bojomu B Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru A Sing ta jakuk mung siji teko awakmu B Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku C#m Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit B A Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit B Sakiki kabeh wis dadi lelakonku E Lelakon aku arep ngepek bojomu (Chorus) A Tak jaluk gedhe sepuramu B E Yen aku kangen karo bojomu E A Nadyan gawe remok batinmu B E Nanging lilakno bojomu A B Aku ra nyejo, aku ra nyangka G# C#m Ati iki nandang asmoro C#m B A Mung tetepno atiku B E Selawase aku tresno bojomu C#m B Apa pancene koe trahe ra iso mikir A Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir B Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir C#m Pantes wae yen bojomu saiki banting setir B Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo A Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta B Usume saiki kanca yo tego mangan kanca E Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata (Chorus) A Tak jaluk gedhe sepuramu B E Yen aku kangen karo bojomu E A Nadyan gawe remok batinmu B E Nanging lilakno bojomu A Tak jaluk gedhe sepuramu B E Yen aku kangen karo bojomu E A Nadyan gawe remok batinmu B E Nanging lilakno bojomu A B Aku ra nyejo, aku ra nyangka G# C#m Ati iki nandang asmoro C#m B A B Mung tetepno atiku selawase C#m B A Mung tetepno atiku B E Selawase aku tresno bojomu (Outro) E

Nella Kharisma – Aku Kangen Bojomu by lirikdankunci

Previous post:

Next post: