Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Atiku Ajur

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Atiku Ajur Chord

Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  F                    C
tekan patiku tetep tak belani..
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       F                       E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
  F                    C
tekan patiku tetep tak belani..
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
       F                       E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C     Bm   Am
yen kok gawe cidro
  F           G
nanging aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                 E
ajur sak jroning dodoku..

    Am       Em
kok blenjani sumpahmu
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene
  Dm             Am
tegone kowe ngapusi aku
  F               E            Am
kowe rabi malah karo mantanmu..

Chord Original

Gm Dm tansah eling omongmu D# Bb naliko kowe pamit rabi Cm Gm kaget atiku ngene rasane D# D ajur sak jroning dodoku.. Gm Dm kok blenjani sumpahmu D# Bb ndek mbiyen kae ono kene Cm Gm tegone kowe ngapusi aku D# D kowe rabi malah karo mantanmu.. (Intro) Gm Dm D# Bb Cm Gm D# D Gm Dm ajur atiku rasane remuk dodoku D# Bb krungu pamitmu ngajak pisahan aku Cm Gm aku ora ngerti opo to salahku D# D kowe malah milih balen karo mantanmu.. Gm Dm aku berkorban kanggo roso tresno iki D# Bb tekan patiku tetep tak belani.. Cm Gm nanging nyatane kowe malah ra ngerti D# D gawe loro nganti ajur roso tresno iki.. D# F sak tenane aku nelongso Bb Am Gm yen kok gawe cidro D# F nanging aku kudu lilo D mergo kowe wis ra duweni tresno.. (Chorus) Gm Dm tansah eling omongmu D# Bb naliko kowe pamit rabi Cm Gm kaget atiku ngene rasane D# D ajur sak jroning dodoku.. Gm Dm kok blenjani sumpahmu D# Bb ndek mbiyen kae ono kene Cm Gm tegone kowe ngapusi aku D# D kowe rabi malah karo mantanmu.. Gm Dm ajur atiku rasane remuk dodoku D# Bb krungu pamitmu ngajak pisahan aku Cm Gm aku ora ngerti opo to salahku D# D kowe malah milih balen karo mantanmu.. Gm Dm aku berkorban kanggo roso tresno iki D# Bb tekan patiku tetep tak belani.. Cm Gm nanging nyatane kowe malah ra ngerti D# D gawe loro nganti ajur roso tresno iki.. D# F sak tenane aku nelongso Bb Am Gm yen kok gawe cidro D# F nanging aku kudu lilo D mergo kowe wis ra duweni tresno.. (Chorus) Gm Dm tansah eling omongmu D# Bb naliko kowe pamit rabi Cm Gm kaget atiku ngene rasane D# D ajur sak jroning dodoku.. Gm Dm kok blenjani sumpahmu D# Bb ndek mbiyen kae ono kene Cm Gm tegone kowe ngapusi aku D# D kowe rabi malah karo mantanmu.. (Intro) Gm Dm D# Bb Cm Gm D# D D# F sak tenane aku nelongso Bb Am Gm yen kok gawe cidro D# F nanging aku kudu lilo D mergo kowe wis ra duweni tresno.. (Chorus) Gm Dm tansah eling omongmu D# Bb naliko kowe pamit rabi Cm Gm kaget atiku ngene rasane D# D ajur sak jroning dodoku.. Gm Dm kok blenjani sumpahmu D# Bb ndek mbiyen kae ono kene Cm Gm tegone kowe ngapusi aku D# D kowe rabi malah karo mantanmu.. Gm Dm tansah eling omongmu D# Bb naliko kowe pamit rabi Cm Gm kaget atiku ngene rasane D# D ajur sak jroning dodoku.. Gm Dm kok blenjani sumpahmu D# Bb ndek mbiyen kae ono kene Cm Gm tegone kowe ngapusi aku D# D Gm kowe rabi malah karo mantanmu..

Nella Kharisma – Atiku Ajur by lirikdankunci