Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Bidadari Kesleo

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Bidadari Kesleo Chord

(Intro) G Em C D

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
 akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
 ora bakal tak gubris
C                  D
 jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
 timbangane nyacat
G                Em
 opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
 ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D      G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

Chord Original

(Intro) D# Cm G# A# D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu.. (Rapp) D# aku ra peduli, D# senajan elek rupaku Cm akeh uwong ngomong Cm untuku rodo metu G# ora bakal tak gubris G# A# jare mbokku aku manis A# yen jarene bapak aku iki rodo mbois D# timbangane nyacat D# Cm opo wis ayu rupamu untuku tak kawat Cm ra jaluk duit embokmu G# sing penting ra bejat G# koyo kelakuanmu A# wis kono ndang minggat A# senep ku ndelok rupamu D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu.. (Rapp) D# aku ra peduli, D# senajan elek rupaku Cm akeh uwong ngomong Cm untuku rodo metu G# ora bakal tak gubris G# A# jare mbokku aku manis A# yen jarene bapak aku iki rodo mbois D# timbangane nyacat D# Cm opo wis ayu rupamu untuku tak kawat Cm ra jaluk duit embokmu G# sing penting ra bejat G# koyo kelakuanmu A# wis kono ndang minggat A# senep ku ndelok rupamu D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# D# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

Nella Kharisma – Bidadari Kesleo by lirikdankunci