Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Bidadari Kesleo

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Bidadari Kesleo Chord
(Intro) G Em C D
G          Em
Untumu.. ono kawate
C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu
(Reff)
G
Bidadari keseleo
G
mekso-mekso banget
Em
nganggo kawat abang ijo
Em
Pupure medok mirok
C
katon kandel separo
C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
G
Bidadari kesleo
G
ngempet ngempet banget
Em
dadi pengen nduwe bojo
Em
Opo mungkin samar
C
yen ora keduman jodoh
C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto
G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..
(Rapp)
G
aku ra peduli,
G
senajan elek rupaku
Em
akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
ora bakal tak gubris
C                  D
jare mbokku aku manis
D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois
G
timbangane nyacat
G                Em
opo wis ayu rupamu
untuku tak kawat
Em
ra jaluk duit embokmu
C
sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu
G          Em
Untumu.. ono kawate
C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu
(Reff)
G
Bidadari keseleo
G
mekso-mekso banget
Em
nganggo kawat abang ijo
Em
Pupure medok mirok
C
katon kandel separo
C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
G
Bidadari kesleo
G
ngempet ngempet banget
Em
dadi pengen nduwe bojo
Em
Opo mungkin samar
C
yen ora keduman jodoh
C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto
G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..
(Rapp)
G
aku ra peduli,
G
senajan elek rupaku
Em
akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
ora bakal tak gubris
C                  D
jare mbokku aku manis
D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois
G
timbangane nyacat
G                Em
opo wis ayu rupamu
untuku tak kawat
Em
ra jaluk duit embokmu
C
sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu
G          Em
Untumu.. ono kawate
C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu
(Reff)
G
Bidadari keseleo
G
mekso-mekso banget
Em
nganggo kawat abang ijo
Em
Pupure medok mirok
C
katon kandel separo
C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
G
Bidadari kesleo
G
ngempet ngempet banget
Em
dadi pengen nduwe bojo
Em
Opo mungkin samar
C
yen ora keduman jodoh
C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto
G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
C                  D      G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

Chord Original

(Intro) D# Cm G# A# D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu.. (Rapp) D# aku ra peduli, D# senajan elek rupaku Cm akeh uwong ngomong Cm untuku rodo metu G# ora bakal tak gubris G# A# jare mbokku aku manis A# yen jarene bapak aku iki rodo mbois D# timbangane nyacat D# Cm opo wis ayu rupamu untuku tak kawat Cm ra jaluk duit embokmu G# sing penting ra bejat G# koyo kelakuanmu A# wis kono ndang minggat A# senep ku ndelok rupamu D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu.. (Rapp) D# aku ra peduli, D# senajan elek rupaku Cm akeh uwong ngomong Cm untuku rodo metu G# ora bakal tak gubris G# A# jare mbokku aku manis A# yen jarene bapak aku iki rodo mbois D# timbangane nyacat D# Cm opo wis ayu rupamu untuku tak kawat Cm ra jaluk duit embokmu G# sing penting ra bejat G# koyo kelakuanmu A# wis kono ndang minggat A# senep ku ndelok rupamu D# Cm Untumu.. ono kawate G# A# Ono lomboke, ono kangkunge D# Cm Yen mrenges.. ketok aslimu G# A# Ketok wagumu.. ketok mrongosmu (Reff) D# Bidadari keseleo D# mekso-mekso banget Cm nganggo kawat abang ijo Cm Pupure medok mirok G# katon kandel separo G# Dowo untune koyo sungai A# bengawan solo, solo D# Bidadari kesleo D# ngempet ngempet banget Cm dadi pengen nduwe bojo Cm Opo mungkin samar G# yen ora keduman jodoh G# Lan opo mungkin amung arep A# pengen mlekoto, koto D# Cm Sing tenang.. ben iso mikir G# A# Ra usah sumelang.. ojo kuwatir.. D# Cm Sing penting.. lurus mlakumu G# A# D# Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

Nella Kharisma – Bidadari Kesleo by lirikdankunci