Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Kanggo Kowe

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Kanggo Kowe Chord
(Intro) C Bm Am  Dm C#m G
C Bm Am  Dm C#m G
C            Em
Opo wes sak mestine
F          C
Aku kudu koyo ngene
Am          Em
Bebarengan karo kowe
F        G
Urip sak bendinane
Am        Em
Saben kepetuk
F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo..
F          G
ra ono wong wadon liyo
(Intro) Am G#m Am G#m
Dm C#m Dm G
C          Em
Aku neng kene
F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
F            G
mergo sopo sing njalari
(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
G     C
sing tak tresnani..
(Intro) Am G#m Am G#m
Dm C#m Dm G
C          Em
Aku neng kene
F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
F            G
mergo sopo sing njalari
(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
G     C
sing tak tresnani..
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
G     C
sing tak tresnani..

Nella Kharisma – Kanggo Kowe by lirikdankunci