Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Kanggo Kowe

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Kanggo Kowe Chord

(Intro) C Bm Am  Dm C#m G
        C Bm Am  Dm C#m G

    C            Em
Opo wes sak mestine
      F          C
Aku kudu koyo ngene
      Am          Em
Bebarengan karo kowe
     F        G
Urip sak bendinane

Am        Em
Saben kepetuk
     F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo..
       F          G
ra ono wong wadon liyo

(Intro) Am G#m Am G#m
        Dm C#m Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

(Intro) Am G#m Am G#m
        Dm C#m Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

Nella Kharisma – Kanggo Kowe by lirikdankunci