Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Kimcil Hokya Hokya

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Kimcil Hokya Hokya Chord

Capo di fret 5

(Intro) Am G F Em  Am
        Am G F Em  Am

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

 Am
aku wes telung sasi suwene
                 G
aku pedot karo kowe
               G
ra tau ono kabare
                  F
wes ora jelas rupane
                 F
jare ora bakal lali
                   E
jebul nyatane yo endi
                 E
kowe ra tau ngabari
                 Am
seprono tekan saiki
                Am
dienteni ora kroso
             G
di sms ora cetho
                 G
jane kowe kuwi menungso
                 F
opo setan sing tuwo
                  F
rupo ayu ati ngglatak
                  E
omonganmu cen kepenak
                   E
lambe koyo begal becak
                 Am
omongane mesti mayak
                Am
yen dasare sifatmu
                   G
kuwi sing gawe mangkel
                       G
ndelok lanangan sing sugih
                  F
awakmu langsung gatel
                       F
opo meneh sing nggo ninja
                  E
nek ra kuwi nggo FU
              E
marai awak ngelu
                   Am
dadi mremen loro untu
                  Am
aku wes ngerti atimu
                   G
jebule mendes sifatmu
                G
dimodali ninja FU
                   F
kowe wis iso jak methu
                     F
ning omah macak krudungan
                    E
ning njobo koyo baj!ngan
           E
oalah cil.. kimcil tenan

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

  Am
pabu golek sensasi ning facebook
                 G
jare okeh bribikane
                   G
padahal kui meng tai
                     F
dan juga tidak berfiksi
                  F
diumumke liwat dinding
                     E
padahal itu nggak penting
                 E
dikiranya gue ngefek
                Am
sorry aja gue cuek
                Am
lo itu emang cerdik
                 G
cari muka biar eksis
                  G
mestinya eh lo ngaca
              F
dirimu itu siapa
                   F
tampang cuma cari muka
                  E
ini mulut-mulut gue
                  E
biar jelek tapi kece

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

  Am
pabu mendes kui cen gayamu
                   G
kimcil kuwi julukanmu
ming paitan rupo
  G
karo lambemu sing lunyu
F
 nek didelokke rupamu
yen pancen unyu-unyu
E
 basan wes kenal njero
E
sifatmu kayak AU
Am
 njur caramu koyo ngono
                          G
waton njepat langsung minggat
                 G
ra mikirke aku sopo
                 F
saiki ngejak suloyo
                    F
jane aku ki yo monggo
                      E
nek arep minggat karepmu
                         E
sing penting aku wes ngrasakke
          Am
barangmu itu

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E                   Am
yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..

Chord Original

(Intro) Dm C A# Am Dm Dm C A# Am Dm Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A yo mesti wae didupak ndasmu Dm aku wes telung sasi suwene C aku pedot karo kowe C ra tau ono kabare A# wes ora jelas rupane A# jare ora bakal lali A jebul nyatane yo endi A kowe ra tau ngabari Dm seprono tekan saiki Dm dienteni ora kroso C di sms ora cetho C jane kowe kuwi menungso A# opo setan sing tuwo A# rupo ayu ati ngglatak A omonganmu cen kepenak A lambe koyo begal becak Dm omongane mesti mayak Dm yen dasare sifatmu C kuwi sing gawe mangkel C ndelok lanangan sing sugih A# awakmu langsung gatel A# opo meneh sing nggo ninja A nek ra kuwi nggo FU A marai awak ngelu Dm dadi mremen loro untu Dm aku wes ngerti atimu C jebule mendes sifatmu C dimodali ninja FU A# kowe wis iso jak methu A# ning omah macak krudungan A ning njobo koyo baj!ngan A oalah cil.. kimcil tenan (Chorus) Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A yo mesti wae didupak ndasmu Dm pabu golek sensasi ning facebook C jare okeh bribikane C padahal kui meng tai A# dan juga tidak berfiksi A# diumumke liwat dinding A padahal itu nggak penting A dikiranya gue ngefek Dm sorry aja gue cuek Dm lo itu emang cerdik C cari muka biar eksis C mestinya eh lo ngaca A# dirimu itu siapa A# tampang cuma cari muka A ini mulut-mulut gue A biar jelek tapi kece (Chorus) Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A yo mesti wae didupak ndasmu Dm pabu mendes kui cen gayamu C kimcil kuwi julukanmu ming paitan rupo C karo lambemu sing lunyu A# nek didelokke rupamu yen pancen unyu-unyu A basan wes kenal njero A sifatmu kayak AU Dm njur caramu koyo ngono C waton njepat langsung minggat C ra mikirke aku sopo A# saiki ngejak suloyo A# jane aku ki yo monggo A nek arep minggat karepmu A sing penting aku wes ngrasakke Dm barangmu itu (Chorus) Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A yo mesti wae didupak ndasmu Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A yo mesti wae didupak ndasmu Dm Mendes sifatmu, C Kimcil kuwi celukanmu A# Meng modal rupo ayu, A karo lambemu sek lunyu Dm Nek golek lanangan, C milih ninja opo FU A# Yen ora keturutan A Dm yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..

Nella Kharisma – Kimcil Hokya Hokya by lirikdankunci

Previous post:

Next post: