Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Konco Kringetan

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Konco Kringetan Chord

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) F G C

C
 bibit awet aku
   G
nyawang kowe karo kancamu
Am
 gegojekan naliko
Em
wayah bengi udan banyu
F
 demak demok terus
  C
dibacutke karo ciuman
G
 ngelus dodo ati
 G
iki mergo uwes kelaran

C
 durung tau aku
     G
ngerasake loro sakdurunge
Am
 mergo ati iki
  Em
durung pernah ono sing duwe
F
 teko biyen nganti
  C                  G
saiki aku tresno dirimu
                 G
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C
 saikine ku wes
    G                   Am
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
 Em
ora pernah ono senenge
F
 seng tak jalok saiki
C
wes cukup semene saja
G
 hubungan kita jangan
G
pernah ada derita

C
 welingku siji ojo
G
mung dadi konco kringetan
Am
 yen tembe mburi kowe
Em
bakale dadi wong edan
F
 luweh becik aku
   C                      G
mundur dadi jomblo sing keren
                   G
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

(Intro) C G Am Em F C G

(Chorus)
C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..

C           G         Am
yang, biyen piye janjine
     Em         F
kowe ra bakal cidro
       C           G
marang sumpah setyomu

 C       G         Am
aku.. tansah angugemi
    Em         F
senadyan loro ati
       C          G
kowe mblenjani janji..
      F             G         C
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Chord Original

(Intro) D A Bm F#m G D A D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. (Intro) G A D D bibit awet aku A nyawang kowe karo kancamu Bm gegojekan naliko F#m wayah bengi udan banyu G demak demok terus D dibacutke karo ciuman A ngelus dodo ati A iki mergo uwes kelaran D durung tau aku A ngerasake loro sakdurunge Bm mergo ati iki F#m durung pernah ono sing duwe G teko biyen nganti D A saiki aku tresno dirimu A mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku (Chorus) D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. D saikine ku wes A Bm ngerti kabeh opo to sebabe mergo gandeng aku F#m ora pernah ono senenge G seng tak jalok saiki D wes cukup semene saja A hubungan kita jangan A pernah ada derita D welingku siji ojo A mung dadi konco kringetan Bm yen tembe mburi kowe F#m bakale dadi wong edan G luweh becik aku D A mundur dadi jomblo sing keren A wes cukup sak mene saiki lo gue end (Chorus) D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. (Intro) D A Bm F#m G D A (Chorus) D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. D A Bm yang, biyen piye janjine F#m G kowe ra bakal cidro D A marang sumpah setyomu D A Bm aku.. tansah angugemi F#m G senadyan loro ati D A kowe mblenjani janji.. G A D jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Nella Kharisma – Konco Kringetan by lirikdankunci