Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Loro Ati

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Loro Ati Chord

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

(Intro) Em D D Em
        Em D D Em

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan

Em
mergo awak riko ninggalaken isun
Am
manise janji sing tau nepati
D
saikine riko kepilu wong liyo
G
hang lebih sugih teko awak isun

Em
opo eling riko jaman semono
Am
bisone nangis njaluk dipacari
D
serto kelaksanan riko sun dampingi
G
mungkur sedot isun dipancal

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

(Interlude) Em D D Em
            C D Em
            C D Em

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan

Em
dasare wis mulo riko batang koang
Am
motone iko dung weruh picis
D
sing peduli maning wis wayah umure
G
sikat bain kok yo dirawati

Em
yo sing paran paran mulo nasipe
Am
nyoba setia malah ditinggal
D
isun mung dedungo njaluk marang gusti
G
mugo mbisuke nemu balese

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

Em
dinggo paran maning isun pikiri
Am
lare hang nggawe tatune ati
D
tiwas bain gering loro nong pikiran
G
gulakane mati enom

Em
ono dunyo iki sing riko dewekan
Am
hang nduwe welas apik atine
D
titenono bain ono liyo dino
G
sun olih ganti lebih nyang riko

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan

Nella Kharisma – Loro Ati by lirikdankunci