Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Lungiting Asmoro

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Lungiting Asmoro Chord

Capo di fret 3

(Intro) -D A D  G D..
        Em  A  D

     A              D
seprene nggonku ngenteni janji
       G         D
iki prasetyaning ati..
                       Em
kadung tresno mring sliramu
           A
duh wong bagus
                  D
ra eling dino lan wektu

     A           D
ing ati katon ra biso ilang
       D       G
soyo suwe soyo ra karuan
G                        Em
 senadyan mung tansah anggadang
    A                        D
aku samar yen sliramu ra kelingan

       D            Em
wong bagus tak anti-anti
                  A
jo pijer semoyo wae
                  D
aku tresno karo kowe..

        A
tegane atimu..
          A                  D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Em
aku ora bakal mundur
                 A
aku ora bakal mlayu
                         D
yen durung nyanding sliramu

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..

(Interlude) A D  G D..
            Em  A  D

     A              D
seprene nggonku ngenteni janji
       G         D
iki prasetyaning ati..
                       Em
kadung tresno mring sliramu
           A
duh wong bagus
                  D
ra eling dino lan wektu

     A           D
ing ati katon ra biso ilang
       D       G
soyo suwe soyo ra karuan
G                        Em
 senadyan mung tansah anggadang
    A                        D
aku samar yen sliramu ra kelingan

       D            Em
wong bagus tak anti-anti
                  A
jo pijer semoyo wae
                  D
aku tresno karo kowe..

        A
tegane atimu..
          A                  D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
              Em
aku ora bakal mundur
                 A
aku ora bakal mlayu
                         D
yen durung nyanding sliramu

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..

          A
ukuraning tresno
           A
dudu bondo nanging
            D
lungiting asmoro..

Chord Original

(Intro) -F C F Bb F.. Gm C F C F seprene nggonku ngenteni janji Bb F iki prasetyaning ati.. Gm kadung tresno mring sliramu C duh wong bagus F ra eling dino lan wektu C F ing ati katon ra biso ilang F Bb soyo suwe soyo ra karuan Bb Gm senadyan mung tansah anggadang C F aku samar yen sliramu ra kelingan F Gm wong bagus tak anti-anti C jo pijer semoyo wae F aku tresno karo kowe.. C tegane atimu.. C F soyo gawe loro.. iku ra prayogo Gm aku ora bakal mundur C aku ora bakal mlayu F yen durung nyanding sliramu C ukuraning tresno C dudu bondo nanging F lungiting asmoro.. (Interlude) C F Bb F.. Gm C F C F seprene nggonku ngenteni janji Bb F iki prasetyaning ati.. Gm kadung tresno mring sliramu C duh wong bagus F ra eling dino lan wektu C F ing ati katon ra biso ilang F Bb soyo suwe soyo ra karuan Bb Gm senadyan mung tansah anggadang C F aku samar yen sliramu ra kelingan F Gm wong bagus tak anti-anti C jo pijer semoyo wae F aku tresno karo kowe.. C tegane atimu.. C F soyo gawe loro.. iku ra prayogo Gm aku ora bakal mundur C aku ora bakal mlayu F yen durung nyanding sliramu C ukuraning tresno C dudu bondo nanging F lungiting asmoro.. C ukuraning tresno C dudu bondo nanging F lungiting asmoro..

Nella Kharisma – Lungiting Asmoro by lirikdankunci