Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Ojo Sepaneng

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Nella Kharisma Ojo Sepaneng Chord

Capo di fret 5

(Intro) C F G C F C

 C
aku pengen ngene (masalah)
 G            C
aku pengen ngono (masalah)
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo (ngapusi)
  G            C
jaremu stel kendo (tenane)
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

C             G            Am
 dadi wong ra sah kakean polah
         G            F
mengko malah dadi masalah
          C               G
mending meneng mbangane salah
          G                 C
nek wes salah isone mung pasrah
         G            Am
nduwe lambe kudu di jogo
      G                    F
ojo seneng ngrasani wong liyo
      G    C
saiki rasakno..

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C  G
uripe wong liyo..

 C
urip di gawe santai
       G
ra sah podo sepaneng
   Am
ngurusi wong liyo
       Em
ra iso ngewareg ke weteng
  F
mikir awake dewe
        Em
wes nggawe sirah puyeng
     Dm
wong liyo sing nyawang
        G
ngirone mung seneng seneng

 C
akeh sitike rejeki
    G
wes ono sing ngatur
  Am
gari sepiro sregepe
 Em
awakmu sing nandur
    F
wes ra usah nggagas
      Em
omongane kiwo tengen
   Dm
mergo mengko iso nggawe
 G              C
uripmu sepaneng

       F         G
wes ra usah ngurusi
   C    G      Am
urusane wong liyo
   Dm     G           C
urusono bojomu sing galak..
    F              G
rejeki ra neng ngendi
     C     G    Am
ora usah podo meri
        Dm          G           C
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo..

Chord Original

(Intro) F Bb C F Bb F F aku pengen ngene (masalah) C F aku pengen ngono (masalah) F Bb aku pengen seneng C F ngopo kowe sing sepaneng F jarene cah kerjo (ngapusi) C F jaremu stel kendo (tenane) F Bb ngopo kowe iseh ngurusi C F uripe wong liyo F C Dm dadi wong ra sah kakean polah C Bb mengko malah dadi masalah F C mending meneng mbangane salah C F nek wes salah isone mung pasrah C Dm nduwe lambe kudu di jogo C Bb ojo seneng ngrasani wong liyo C F saiki rasakno.. (Chorus) F aku pengen ngene C F aku pengen ngono F Bb aku pengen seneng C F ngopo kowe sing sepaneng F jarene cah kerjo C F jaremu stel kendo F Bb ngopo kowe iseh ngurusi C F C uripe wong liyo.. F urip di gawe santai C ra sah podo sepaneng Dm ngurusi wong liyo Am ra iso ngewareg ke weteng Bb mikir awake dewe Am wes nggawe sirah puyeng Gm wong liyo sing nyawang C ngirone mung seneng seneng F akeh sitike rejeki C wes ono sing ngatur Dm gari sepiro sregepe Am awakmu sing nandur Bb wes ra usah nggagas Am omongane kiwo tengen Gm mergo mengko iso nggawe C F uripmu sepaneng Bb C wes ra usah ngurusi F C Dm urusane wong liyo Gm C F urusono bojomu sing galak.. Bb C rejeki ra neng ngendi F C Dm ora usah podo meri Gm C F sing penting iso ngebul karo ngopi (Chorus) F aku pengen ngene C F aku pengen ngono F Bb aku pengen seneng C F ngopo kowe sing sepaneng F jarene cah kerjo C F jaremu stel kendo F Bb ngopo kowe iseh ngurusi C F uripe wong liyo F aku pengen ngene C F aku pengen ngono F Bb aku pengen seneng C F ngopo kowe sing sepaneng F jarene cah kerjo C F jaremu stel kendo F Bb ngopo kowe iseh ngurusi C F uripe wong liyo..

Nella Kharisma – Ojo Sepaneng by lirikdankunci