Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Sayang 2

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Sayang 2 Chord

Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em F G Am

           Am   G
cobo rungokno..oo..
               Am
tembang kangen ku iki
         F          G
dewi asmoro tulung omongno
         Am
aku isih ngenteni

          Am   G
ombak segoro..oo..
               Am
kok sajak ngelingake
          F           G
nambahi kangenku soyo gedi
              Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku

(Intro) C G Am Em F G Am

           Am   G
cobo rungokno..oo..
               Am
tembang kangen ku iki
         F          G
dewi asmoro tulung omongno
         Am
aku isih ngenteni

          Am   G
ombak segoro..oo..
               Am
kok sajak ngelingake
          F           G
nambahi kangenku soyo gedi
              Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku

           C
andaikan sayangku sak iki
      G
iseh ono neng kene
      Am                Em
kita akan selalu memadu cinta
             F
bungahing atiku
            G
sedihing atiku..
            Am
hanya dalam mimpi

           C
rino lan wengi moto iki
         G
angel di aremake
           Am
mung lam lamat
           Em
esem lan manismu
              F
kapan ku bertemu
               G
sak kedeping moto..
           Am
wes marem atiku..

Chord Original

(Intro) F C Dm Am Bb C Dm Dm C cobo rungokno..oo.. Dm tembang kangen ku iki Bb C dewi asmoro tulung omongno Dm aku isih ngenteni Dm C ombak segoro..oo.. Dm kok sajak ngelingake Bb C nambahi kangenku soyo gedi Dm nganti kepati pati.. (Chorus) F andaikan sayangku sak iki C iseh ono neng kene Dm Am kita akan selalu memadu cinta Bb bungahing atiku C sedihing atiku.. Dm hanya dalam mimpi F rino lan wengi moto iki C angel di aremake Dm mung lam lamat Am esem lan manismu Bb kapan ku bertemu C sak kedeping moto.. Dm wes marem atiku (Intro) F C Dm Am Bb C Dm Dm C cobo rungokno..oo.. Dm tembang kangen ku iki Bb C dewi asmoro tulung omongno Dm aku isih ngenteni Dm C ombak segoro..oo.. Dm kok sajak ngelingake Bb C nambahi kangenku soyo gedi Dm nganti kepati pati.. (Chorus) F andaikan sayangku sak iki C iseh ono neng kene Dm Am kita akan selalu memadu cinta Bb bungahing atiku C sedihing atiku.. Dm hanya dalam mimpi F rino lan wengi moto iki C angel di aremake Dm mung lam lamat Am esem lan manismu Bb kapan ku bertemu C sak kedeping moto.. Dm wes marem atiku F andaikan sayangku sak iki C iseh ono neng kene Dm Am kita akan selalu memadu cinta Bb bungahing atiku C sedihing atiku.. Dm hanya dalam mimpi F rino lan wengi moto iki C angel di aremake Dm mung lam lamat Am esem lan manismu Bb kapan ku bertemu C sak kedeping moto.. Dm wes marem atiku..

Nella Kharisma – Sayang 2 by lirikdankunci