Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Sing Biso

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Sing Biso Chord

Capo di fret 1

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

     Em
Mulo sun sing biso
C               D          Em
 Sun sing biso.. nyepuro riko..
    Em
Ati wis sing biso
C              D         Em
 yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

         Em           C
Sing sepisan riko natoni roso
      D                     Em
Bolak-balik riko njalok sepuro..
          Em             C
Wis entek alasan.. osing ketahan
    D            Em
Ati wis jeru kelaran..

          Am                Em
Sing kuat maning isun wis warang..
     Bm              C  Dm  Em 
Ulah riko wis kebangetan..
     Am                Em
Kudu kelendi isun kentekan akal
     Bm            Em
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
     Em
Mulo sun sing biso
C               D          Em
 Sun sing biso.. nyepuro riko..
    Em
Ati wis sing biso
C              D         Em
 yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

(Reff)
     Em
Mulo sun sing biso
C               D          Em
 Sun sing biso.. nyepuro riko..
    Em
Ati wis sing biso
C              D         Em
 yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

         Em           C
Sing sepisan riko natoni roso
      D                     Em
Bolak-balik riko njalok sepuro..
          Em             C
Wis entek alasan.. osing ketahan
    D            Em
Ati wis jeru kelaran..

          Am                Em
Sing kuat maning isun wis warang..
     Bm              C  Dm  Em 
Ulah riko wis kebangetan..
     Am                Em
Kudu kelendi isun kentekan akal
     Bm            Em
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
     Em
Mulo sun sing biso
C               D          Em
 Sun sing biso.. nyepuro riko..
    Em
Ati wis sing biso
C              D         Em
 yo sing biso.. nerimo riko..

     Em
Mulo sun sing biso
C               D          Em
 Sun sing biso.. nyepuro riko..
    Em
Ati wis sing biso
C              D         Em
 yo sing biso.. nerimo riko..

(Outro) Em C D Em

Chord Original

(Intro) Fm C# D# Fm Fm C# D# Fm Fm Mulo sun sing biso C# D# Fm Sun sing biso.. nyepuro riko.. Fm Ati wis sing biso C# D# Fm yo sing biso.. nerimo riko.. (Intro) Fm C# D# Fm Fm C# D# Fm Fm C# Sing sepisan riko natoni roso D# Fm Bolak-balik riko njalok sepuro.. Fm C# Wis entek alasan.. osing ketahan D# Fm Ati wis jeru kelaran.. A#m Fm Sing kuat maning isun wis warang.. Cm C# D#m Fm Ulah riko wis kebangetan.. A#m Fm Kudu kelendi isun kentekan akal Cm Fm Kepaksan isun riko tinggal (Reff) Fm Mulo sun sing biso C# D# Fm Sun sing biso.. nyepuro riko.. Fm Ati wis sing biso C# D# Fm yo sing biso.. nerimo riko.. (Intro) Fm C# D# Fm Fm C# D# Fm (Reff) Fm Mulo sun sing biso C# D# Fm Sun sing biso.. nyepuro riko.. Fm Ati wis sing biso C# D# Fm yo sing biso.. nerimo riko.. (Intro) Fm C# D# Fm Fm C# D# Fm Fm C# Sing sepisan riko natoni roso D# Fm Bolak-balik riko njalok sepuro.. Fm C# Wis entek alasan.. osing ketahan D# Fm Ati wis jeru kelaran.. A#m Fm Sing kuat maning isun wis warang.. Cm C# D#m Fm Ulah riko wis kebangetan.. A#m Fm Kudu kelendi isun kentekan akal Cm Fm Kepaksan isun riko tinggal (Reff) Fm Mulo sun sing biso C# D# Fm Sun sing biso.. nyepuro riko.. Fm Ati wis sing biso C# D# Fm yo sing biso.. nerimo riko.. Fm Mulo sun sing biso C# D# Fm Sun sing biso.. nyepuro riko.. Fm Ati wis sing biso C# D# Fm yo sing biso.. nerimo riko.. (Outro) Fm C# D# Fm

Nella Kharisma – Sing Biso by lirikdankunci