Nella Kharisma
INFO CHORD

Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

Artis:

Nella Kharisma

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Nella Kharisma Tresno Mergo Bondo Chord
Capo di fret 1
(Intro) C
F
tak lilakno.. kowe sing lungo
C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
F
wes tak tompo lelakon iki
C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..
(Intro) C F G C
C
ademe mongso bedinding
G
kang biso nyirep srengenge
G
neng nyatane ora biso
C
ngademne atiku..
Am                    Em
nalikane kowe cidro ing janji..
F       G          C
rasane ati iki koyo di irisi..
C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
F          G              C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..
(Chorus)
F
tak lilakno.. kowe sing lungo
C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
F
wes tak tompo lelakon iki
C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..
F
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo
C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
F          G          C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..
(Chorus)
F
tak lilakno.. kowe sing lungo
C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
F
wes tak tompo lelakon iki
C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..
F
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
mbiyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo
C                   G
tak turuti karepmu najan abot jroning dodo
G               C
aku ra biso moco wujud bondo dunyo
Am                          Em
nanging aku wes lilo nadyan remuk jeroning dodo
F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..
F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..

Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo by lirikdankunci