Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Soimah
INFO CHORD

Soimah – Pokoke Joget

Artis:

Soimah

Chord Update:
Soimah Pokoke Joget Chord

[Intro] Am..
        Am.. G.. Am

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

[Intro] Am.. G.. Am  (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

[Intro] Am.. G.. Am (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (7x)

Soimah – Pokoke Joget by lirikdankunci

Previous post:

Next post: