Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Kangen Ati

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Kangen Ati Chord
Capo di fret 5
(Intro) Am Em F C
Dm E Am
Am  Em    F          C
umpomo.. isih ono wektu
Dm          E           Am
aku pengin jujur nang sliramu
Am  Em        F          C
ra ono.. sing iso ngganteni
Dm           E          Am
mung sliramu sing tak kangeni
Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
F                            E  Am
lawang tresno mung kanggo sliramu..
(Chorus)
Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
C       F
sliramu nang jerone ati
Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
Am      A
iso ngedemke loro..
Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
F      E Am
kangen ati sing tak roso..
(Interlude) Dm G C F
Dm E Am
(Chorus)
Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
C       F
sliramu nang jerone ati
Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
Am      A
iso ngedemke loro..
Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
F        E
kangen ati sing tak roso..
F      E       Am
o..woho.. huwo.. oouwo..

Chord Original

(Intro) Dm Am Bb F Gm A Dm Dm Am Bb F umpomo.. isih ono wektu Gm A Dm aku pengin jujur nang sliramu Dm Am Bb F ra ono.. sing iso ngganteni Gm A Dm mung sliramu sing tak kangeni Gm Dm adoh panggonmu lan adoh tresnamu Bb A Dm lawang tresno mung kanggo sliramu.. (Chorus) Gm C ra ono sing biso ngganteni F Bb sliramu nang jerone ati Gm A roso tresno sing kok uwehno Dm D iso ngedemke loro.. Gm C ayem urip ayem tresnaku F Bb naliko sesandhing nang sliramu Gm A opo sliramu ra ngrasakno Bb A Dm kangen ati sing tak roso.. (Interlude) Gm C F Bb Gm A Dm (Chorus) Gm C ra ono sing biso ngganteni F Bb sliramu nang jerone ati Gm A roso tresno sing kok uwehno Dm D iso ngedemke loro.. Gm C ayem urip ayem tresnaku F Bb naliko sesandhing nang sliramu Gm A opo sliramu ra ngrasakno Bb A kangen ati sing tak roso.. Bb A Dm o..woho.. huwo.. oouwo..

Via Vallen – Kangen Ati by lirikdankunci