Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Linglung

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Via Vallen Linglung Chord

(Intro) Dm  Am  E  Am
        Am  Dm  E  Am E

  Am            Dm
Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
  G                C
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Dm                  Am
Kowe sing tak pujo uwes keno gudho
B                        E
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Am                 Dm
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
G                       C
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Dm               Am
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 E                    Am
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) G  C  G  Am E

(Chorus)
Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                   Dm
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 E                  Am      E
Eluhku ora biso tak bendung..

Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                       Dm
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 E                  Am        E
Isoku mung sambat aduh biyung..

(Intro) Am  Dm  G  C E
        Dm  Am  E  Am E

  Am               Dm
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
G                       C
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Dm               Am
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 E                    Am
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) G  C  G  Am E

(Chorus)
Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                   Dm
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 E                  Am      E
Eluhku ora biso tak bendung..

Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                       Dm
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 E                  Am
Isoku mung sambat aduh biyung..
 E                     Am
Isoku mung sambat aduh biyung..

Chord Original

(Intro) Am Em B Em Em Am B Em B Em Am Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo D G Senajan sak kecap ora gelem kondo Am Em Kowe sing tak pujo uwes keno gudho F# B Lali sewu janji gek dadi ratu sedino Em Am Loro sing tak roso awan bengi nyekso D G Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro Am Em Gek salahku opo, gek dosaku opo B Em Tego kowe ninggal aku sing setyo (Intro) D G D Em B (Chorus) Em E Am Linglung.. lemes koyo tanpo balung D G B Bingung menyang ngendi njaluk tulung Em Am Eling mbiyene naliko tresno kok tembung B Em B Eluhku ora biso tak bendung.. Em E Am Linglung.. lemes koyo tanpo balung D G B Bingung menyang ngendi njaluk tulung Em Am Tresno neng ati ra bakal iso di bendung B Em B Isoku mung sambat aduh biyung.. (Intro) Em Am D G B Am Em B Em B Em Am Loro sing tak roso awan bengi nyekso D G Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro Am Em Gek salahku opo, gek dosaku opo B Em Tego kowe ninggal aku sing setyo (Intro) D G D Em B (Chorus) Em E Am Linglung.. lemes koyo tanpo balung D G B Bingung menyang ngendi njaluk tulung Em Am Eling mbiyene naliko tresno kok tembung B Em B Eluhku ora biso tak bendung.. Em E Am Linglung.. lemes koyo tanpo balung D G B Bingung menyang ngendi njaluk tulung Em Am Tresno neng ati ra bakal iso di bendung B Em Isoku mung sambat aduh biyung.. B Em Isoku mung sambat aduh biyung..

Via Vallen – Linglung by lirikdankunci