Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Luput

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Luput Chord
Capo di fret 5
(Intro) Am Em F C Dm C D#m E
Am Em F C Dm C D#m E
Am                 G
Opo bener iki sing tak roso
Am              G     C
Opo iki sing jenenge cobo
Dm                   Am
Ayang ayangmu sing tansah ono
B                E
Mung awakmu sing nang moto
Am                G
Angen angen iso sesandhingan
Am                 G     C
Karo awakmu sing ono ning angan
Dm                Am
Nanging aku kudu iso nompo
B              E
Kahanan sing ora biso
Am               G
Dino dino aku tansah tresno
Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
B                    E
Luput tresno mung sing ono
(Interlude) Dm  Am  Dm  F E  Am
(Chorus)
Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
Rasane tambah loro..
F          Dm
Tatu sansoyo ombo..
E                 Am A
Nanging kudu tak tompo..
Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
Rasane tambah loro..
F             Dm
Luput tresno sing ono
E              Am
Nanging kudu tak tompo..
Am               G
Dino dino aku tambah tresno
Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
Bm                   E    Am
Luput tresno mung sing ono..
(Chorus)
Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
Rasane tambah loro..
F          Dm
Tatu sansoyo ombo..
E                 Am A
Nanging kudu tak tompo..
Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
Rasane tambah loro..
F             Dm
Luput tresno sing ono
E              Am    B
Nanging kudu tak tompo..
(Outro) Em A D G Em F# Bm B
Em A D G Em F# Bm

Chord Original

(Intro) Dm Am A# F Gm F G#m A Dm Am A# F Gm F G#m A Dm C Opo bener iki sing tak roso Dm C F Opo iki sing jenenge cobo Gm Dm Ayang ayangmu sing tansah ono E A Mung awakmu sing nang moto Dm C Angen angen iso sesandhingan Dm C F Karo awakmu sing ono ning angan Gm Dm Nanging aku kudu iso nompo E A Kahanan sing ora biso Dm C Dino dino aku tansah tresno Dm C F Rasane ati ora iso nompo Gm Dm Sansoyo deres tangis banyu moto E A Luput tresno mung sing ono (Interlude) Gm Dm Gm A# A Dm (Chorus) Gm Roso loro ning dodo.. C F Rasane tambah loro.. A# Gm Tatu sansoyo ombo.. A Dm D Nanging kudu tak tompo.. Gm Roso loro ning dodo.. C F Rasane tambah loro.. A# Gm Luput tresno sing ono A Dm Nanging kudu tak tompo.. Dm C Dino dino aku tambah tresno Dm C F Rasane ati ora iso nompo Gm Dm Sansoyo deres tangis banyu moto Em A Dm Luput tresno mung sing ono.. (Chorus) Gm Roso loro ning dodo.. C F Rasane tambah loro.. A# Gm Tatu sansoyo ombo.. A Dm D Nanging kudu tak tompo.. Gm Roso loro ning dodo.. C F Rasane tambah loro.. A# Gm Luput tresno sing ono A Dm E Nanging kudu tak tompo.. (Outro) Am D G C Am B Em E Am D G C Am B Em

Via Vallen – Luput by lirikdankunci