Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Mbukak Jaitan

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Mbukak Jaitan Chord
(Intro) Am Am Dm Am
Dm Am F E Am E
Am    G        Am
tatu mbeset ati iki..
F                     Am
banyu moto.. deres mili ing pipi..
Dm                  Am
yen ngelingi lakon uripku iki
E               Am  E
ra pisan pindo.. di loro ati..
Am       G         Am
ambyar.. saiki wes ambyar
F                   Am
janji tresno.. amung dadi kenangan..
Dm             Am
duduhono salahku iki opo
E                  Am
kowe tego mentolo medotne tresno..
(Intro) Dm Am E Am
o a o e..
(Chorus)
G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..
(Interlude) Dm  Am  Dm E Am A
Dm  Am  E  Am
o a o e..
(Chorus)
G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..
G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..
E                    F   G  Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

Chord Original

(Intro) Em Em Am Em Am Em C B Em B Em D Em tatu mbeset ati iki.. C Em banyu moto.. deres mili ing pipi.. Am Em yen ngelingi lakon uripku iki B Em B ra pisan pindo.. di loro ati.. Em D Em ambyar.. saiki wes ambyar C Em janji tresno.. amung dadi kenangan.. Am Em duduhono salahku iki opo B Em kowe tego mentolo medotne tresno.. (Intro) Am Em B Em o a o e.. (Chorus) D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. (Interlude) Am Em Am B Em E Am Em B Em o a o e.. (Chorus) D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. B C D Em tapi balesane njerukno tatu ati..

Via Vallen – Mbukak Jaitan by lirikdankunci