Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Mbukak Jaitan

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Mbukak Jaitan Chord

(Intro) Am Am Dm Am
        Dm Am F E Am E

  Am    G        Am
tatu mbeset ati iki..
        F                     Am
banyu moto.. deres mili ing pipi..
Dm                  Am
 yen ngelingi lakon uripku iki
         E               Am  E
ra pisan pindo.. di loro ati..

  Am       G         Am
ambyar.. saiki wes ambyar
          F                   Am
janji tresno.. amung dadi kenangan..
Dm             Am
 duduhono salahku iki opo
       E                  Am
kowe tego mentolo medotne tresno..

(Intro) Dm Am E Am
                 o a o e..

(Chorus)
G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
       E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

(Interlude) Dm  Am  Dm E Am A
            Dm  Am  E  Am
                        o a o e..

(Chorus)
G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
       E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

G           C         G           C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G                         C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
       E                    Am
tapi balesane njerukno tatu ati..
       E                    F   G  Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

Chord Original

(Intro) Em Em Am Em Am Em C B Em B Em D Em tatu mbeset ati iki.. C Em banyu moto.. deres mili ing pipi.. Am Em yen ngelingi lakon uripku iki B Em B ra pisan pindo.. di loro ati.. Em D Em ambyar.. saiki wes ambyar C Em janji tresno.. amung dadi kenangan.. Am Em duduhono salahku iki opo B Em kowe tego mentolo medotne tresno.. (Intro) Am Em B Em o a o e.. (Chorus) D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. (Interlude) Am Em Am B Em E Am Em B Em o a o e.. (Chorus) D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. D G D G loro sewu dadi siji.. ning njero ati D G kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti B Em tapi balesane njerukno tatu ati.. B C D Em tapi balesane njerukno tatu ati..

Via Vallen – Mbukak Jaitan by lirikdankunci