Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Ngenteni Ati

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Ngenteni Ati Chord

(Intro) Am G Dm Am
        Am G Dm Am
        Dm Am E Am
        Dm Am E Am E

Am        G
semilire angin..
F         C
sing dadi saksi
Dm          Am
anggonku ngeteni
    E
ati sing tak kangeni

Am             G
rendeng nganti ketigo
  F             C
suwe sing tak rasakno
Dm      Am
opo ora rumongso
     E
sliramu sing ning kono

(Intro) Am G Dm Am
        Dm Am E Am

Am               G
batin perih sing tak roso
  F             C
soyo nambah nyikso
Dm              Am
nanggung suwene kangen
     E
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) Am  G  F  E
            Am  G  F  E

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E              Am
adoh jarak pisah rogo..

Chord Original

(Intro) Gm F Cm Gm Gm F Cm Gm Cm Gm D Gm Cm Gm D Gm D Gm F semilire angin.. D# A# sing dadi saksi Cm Gm anggonku ngeteni D ati sing tak kangeni Gm F rendeng nganti ketigo D# A# suwe sing tak rasakno Cm Gm opo ora rumongso D sliramu sing ning kono (Intro) Gm F Cm Gm Cm Gm D Gm Gm F batin perih sing tak roso D# A# soyo nambah nyikso Cm Gm nanggung suwene kangen D suwe olehku mendhem.. (Chorus) Gm sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan Gm mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D adoh jarak pisah rogo.. (Interlude) Gm F D# D Gm F D# D (Chorus) Gm sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan Gm mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D adoh jarak pisah rogo.. Gm sing tak jaluk mugo biso F mlaku bareng keloronan D# nglakoni urip nang ndunyo D indahe kebak katresnan Gm mugo kowe ndang elingo F bali mulih nyambung tresno D# sing wes suwe mbok tinggalno D Gm adoh jarak pisah rogo..

Via Vallen – Ngenteni Ati by lirikdankunci