Bagikan Kunci Gitar: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Pokoke kowe

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Via Vallen Pokoke Kowe Chord

(Intro) G# Cm C# D#
        G# C#m Fm G

C                  Am            Em
tresno suci.. sing manggon ning ati
 F            C
ora bakal tak ilangi
      Dm        G
amung kanggo sliramu..

C              Am        Em
nalikane.. aku pisan ketemu
  F           C
kebacut manis esemmu
         Dm           G
wes gumantung ning atiku..

     Am                Em
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    F               G
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

(Interlude) C G Am Em
            F C Dm G
            C G Am Em
            F C Dm G

C                  Am            Em
tresno suci.. sing manggon ning ati
 F            C
ora bakal tak ilangi
 Dm             G
amung kanggo sliramu..

C              Am        Em
nalikane.. aku pisan ketemu
  F           C
kebacut manis esemmu
         Dm           G
wes gumantung ning atiku..

     Am                Em
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    F               G
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

(Outro) C G Am Em
        F C Dm G
        C...

Chord Original

(Intro) E G#m A B E Am C#m D# G# Fm Cm tresno suci.. sing manggon ning ati C# G# ora bakal tak ilangi A#m D# amung kanggo sliramu.. G# Fm Cm nalikane.. aku pisan ketemu C# G# kebacut manis esemmu A#m D# wes gumantung ning atiku.. Fm Cm wong bagus ngertio rosoku.. (uye..) C# D# yen aku tresno sliramu..huu.. (Chorus) G# D# mangan mong karo telo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# tuku lombok utang nyang tonggo A#m D# penting aku karo kowe.. G# D# susah seneng aku terimo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# opo wae aku lilo A#m D# penting aku karo kowe.. (Interlude) G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G# Fm Cm tresno suci.. sing manggon ning ati C# G# ora bakal tak ilangi A#m D# amung kanggo sliramu.. G# Fm Cm nalikane.. aku pisan ketemu C# G# kebacut manis esemmu A#m D# wes gumantung ning atiku.. Fm Cm wong bagus ngertio rosoku.. (uye..) C# D# yen aku tresno sliramu..huu.. (Chorus) G# D# mangan mong karo telo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# tuku lombok utang nyang tonggo A#m D# penting aku karo kowe.. G# D# susah seneng aku terimo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# opo wae aku lilo A#m D# penting aku karo kowe.. G# D# mangan mong karo telo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# tuku lombok utang nyang tonggo A#m D# penting aku karo kowe.. G# D# susah seneng aku terimo Fm Cm penting aku karo kowe C# G# opo wae aku lilo A#m D# penting aku karo kowe.. (Outro) G# D# Fm Cm C# G# A#m D# G#...

Via Vallen – Pokoke kowe by lirikdankunci