Via Vallen
INFO CHORD

Via Vallen – Tresno Tekane Mati

Artis:

Via Vallen

Chord Update:
Bagikan: facebook twitter gplus Email Email
Via Vallen Tresno Tekane Mati Chord

Capo di fret 2

(Intro) C Am F G
        C Am F G
        G

C
Aku ra lilo
      Am
pisah marang sliramu
      F
Mergo omongan
           G
dadi salah paham..
     C
Janjimu tak patenke
       Am
ing njero rogo iki..
    F
Supoyo tansah
            G
kelingan sliramu..

            F   G
Wong lanang liyane
         C     Bm   Am
ra bakal iso ngganteni
      F
Jenengmu tak ukir
G             C
sak jeroning ati..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) C G Am Em F C G
            C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) C G Am Em F C G
            C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

Chord Original

(Intro) D Bm G A D Bm G A A D Aku ra lilo Bm pisah marang sliramu G Mergo omongan A dadi salah paham.. D Janjimu tak patenke Bm ing njero rogo iki.. G Supoyo tansah A kelingan sliramu.. G A Wong lanang liyane D C#m Bm ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D sak jeroning ati.. (Chorus) D Pengenku siji F#m nyanding sliramu Bm F#m tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D F#m Tok dua ke ora popo Bm F#m tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu.. (Interlude) D A Bm F#m G D A D A Bm F#m G D A D Sadarmu tak enteni Bm nganti tekan saiki G Yen pancen kowe keroso A gek ndang bali.. D Aku ra doyan mangan Bm yen kepikir sliramu G D Aku ra pengen ngopo-ngopo A pengene neng ketemu.. G A Wis setaun aku D C#m Bm mesti ngenteni tekamu G A D Sliramu gegowo njero impenku.. (Chorus) D Pengenku siji F#m nyanding sliramu Bm F#m tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D F#m Tok dua ke ora popo Bm F#m tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D Pengenku siji F#m nyanding sliramu Bm F#m tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D F#m Tok dua ke ora popo Bm F#m tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu.. (Interlude) D A Bm F#m G D A D A Bm F#m G D A D Sadarmu tak enteni Bm nganti tekan saiki G Yen pancen kowe keroso A gek ndang bali.. D Aku ra doyan mangan Bm yen kepikir sliramu G D Aku ra pengen ngopo-ngopo A pengene neng ketemu.. G A Wis setaun aku D C#m Bm mesti ngenteni tekamu G A D Sliramu gegowo njero impenku.. (Chorus) D Pengenku siji F#m nyanding sliramu Bm F#m tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D F#m Tok dua ke ora popo Bm F#m tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D Pengenku siji F#m nyanding sliramu Bm F#m tekan ku mati G D Dongaku ra bakal mandheg A sak durung sliramu bali D F#m Tok dua ke ora popo Bm F#m tresnaku tekane mati G D Sing penting rasaku sak teruse A ono ning njero ati D ning atimu..

Via Vallen – Tresno Tekane Mati by lirikdankunci